Concert pascal
MOPAN Suceava

Comentariile rasiste l-au scos rău din sărite pe Kamara care vrea să nu-i mai audă pe Mihai Morar şi Daniel Buzdugan la radio. Artistul nu se mulţumeşte cu faptul că realizatorii au fost amendaţi de Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) cu suma de 10.000 de lei şi vrea să-i vadă pe făraş, potrivit click.ro.

Artistul îşi doreşte ca şi reprezentanţii Antena Stars să reacţioneze şi să ia măsuri în privinţa realizatorilor. „Nu am nimic cu trustul Intact, doar că cei doi le-au adus şi lor prejudicii de imagine. Corect ar fi să li se dea o pauză mai lungă, tot s-au plâns că sunt obosiţi şi din cauza asta au gafat. Sunt sigur că sunt realizatori care i-ar putea înlocui cu succes. În Franţa, de exemplu, în urma unei gafe asemănătoare făcute de un blogger, acesta a primit două luni de închisoare. Eu nu vreau să merg până acolo, dar pentru ce au făcut pot lua o pauză binemeritată.”, a declarat Kamara pentru www.ziarulring.ro, conform sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/kamara-nu-se-lasa-vrea-ca-morar-si-buzugan-sa-fie-pusi-pe-liber

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava