Concert pascal
MOPAN Suceava

Keanu Reeves a împlinit 56 de ani pe 2 septembrie. Mai mult decât un actor fantastic, canadianul este și un bărbat interesant, fiind mereu dat exemplu pentru stilul său de viață simplu și fără pretenții de superstar. După drame uriașe care i-au marcat existența, Keanu iubește din nou, iar partenera lui de viață este cel puțin la fel de neconvențională ca și el, notează click.ro.

După mai bine de 20 de ani de la pierderea iubitei şi a copilului, drame incredibile care i-au marcat existența, Keanu a găsit puterea de a acorda iubirii încă o şansă. Cea care i-a readus zâmbetul pe buze este colaboratoarea şi colega sa, Alexandra Grant, de 47 de ani. Mulți au numit-o „prea bătrână pentru Keanu”, deși ea este cu 9 ani mai mică decât el, însă aceste bârfe au legătură cu stilul nonconformist al Alexandrei și cu faptul că are părul alb. Puțini știu însă că ea a început să albească prematur, după 20 de ani, iar pâna la 35 de ani avea părul alb complet, potrivit sursei citate. Într-un interviu acordat publicației British Vogue, artista a făcut afirmaţii curajoase şi a explicat de ce a decis să nu îşi vopsească părul şi să nu acorde prea multă atenţie standardelor de frumuseţe utopice, promovate în zilele noastre.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/keanu-reeves-implinit-56-de-ani-ce-spune-iubita-lui-atunci-cand-e-numita-batrana

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava