Comenzi MOPAN Suceava

Cântăreața Kelly Clarkson, în vârstă de 32 de ani, nu poate înțelege de ce alcoolul și alte „substanțe narcotice” sunt legale, dar marijuana nu este.

Ea a spus în cadrul unui interviu recent, potrivit contactmusic.com: „Nu pot înțelege cum unele substanțe narcotice și alcoolul sunt legale, iar marijuana nu este. Câți oameni știți că au murit din cauză că au fumat marijuana? Asta vreau să spun.”

În altă ordine de idei, Kelly Clarkson va lansa, în curând, pe 3 martie, cel de-al 7-lea album de studio. Noul disc se numește ‚Piece by Piece’ și  produs de Greg Kurstin și Jesse Shatkin. Noul album va conține și un duet, care a fost înregistrat împreună cu John Legend. Cei doi artiști au colaborat pentru realizarea unui cover după una dintre piesele recent lansate de Tokio Hotel, ‚Run, Run, Run’.

Kelly Clarkson a cunoscut celebritate în urmă cu 12 ani, odată cu obținerea trofeului celei de-a cincea ediții a American Idol. Albumele sale s-au vândut în peste 20 de milioane de exemplare, artista având în palmares 2 premii Grammy, 4 American Music Awards, 3 MTV Music Awards și 12 premii Billboard.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava