Concert pascal
MOPAN Suceava

Kim Kardashian și Kanye West au devenit părinți pentru a doua oară, informează contactmusic.com. Cele două vedete, care mai au o fetiță în vârstă de doi ani, North West, au devenit sâmbătă și părinți de băiat. Kim a dat fanilor vestea prin intermediul blogului ei personal: „Kanye și eu i-am spus bun venit pe lume fiului nostru!”, a scris starleta.

Într-o declarație oficială se mai precizează: „Mama și copilul sunt bine.” Alte detalii despre naștere, sau despre numele pe care îl va purta bebelușul nu se cunosc deocamdată.

Vineri, Kim, care și-a ținut la curent fanii cu evoluția sarcincii prin intermediul contului ei de Instagram și al blogului său oficial, a postat o poză cu burtica sa și a scris: „Sunt gata când ești și tu, lol.” Tot vineri, vedeta a mărturisit pe blog că s-a îngrășat aproximativ 30 de kilograme în timpul sarcinii. Ea a scris: „Încă mai am câteva săptămâni și deja am luat în greutate aproximativ 30 de kilograme! Mă tot uit la alte celebrități și la diferite fete de pe Instagram care sunt foarte slabe după naștere. Cum este posibil acest lucru?!?!?! La naiba, sper ca oamenii să nu aibă astfel de așteptări și de la mine, LOL! Vreau să spun, mă voi strădui și chiar îmi place provocarea de a-mi recupera formele ce la aveam, dar voi puțin mai realistă.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava