Concert pascal
MOPAN Suceava

Simon Cowell, creatorul emisiunii ‘The X Factor’, a declarat că L.A. Reid regretă deja decizia de părăsi show-ul, după încheierea celui de-al doilea sezon, pentru a se ocupa de compania pe care o conduce, ‘Epic Records’.
Compozitorul a anunţat, săptămâna trecută, că va părăsi echipa de juraţi a emisiunii ‘The X Factor’, varianta americană, după ce se va încheia sezonul doi, pentru a-şi lua mai în serios rolul de lider al companiei sale, ‘Epid Records’, dar Cowell nu crede că L.A s-a împăcat cu gândul că va pleca.
După ce a luat decizia de a pleac, Reid a declarat, potrivit contactmusic.com: ”Am decis că, anul viitor, nu mă voi mai întoarce la ‘The X Factor’. Mă întristează puțin acest gând, dar doar puțin. Am o companie de condus, companie pe care am cam neglijat-o.”
Cu toate acestea, Reid a mărturisit că nu plănuiește să-i spună ‚adio’ și lui Simon Cowell, pe care îl consideră un prieten foarte bun.
L.A. Reid a adăugat, conform sursei citate: ”Îl iubesc pe Simon. Avem o relație de prietenie minunată. Ne distrăm împreună, vorbim, râdem și facem lucruri rele, suntem prieteni. A fost o pauză frumoasă, dar este timpul să mă întorc la muncă.”
Într-o declaraţie pentru E!News, Simon a spus că L.A ‘regretă deja decizia pe care a luat-o, credeţi-mă.”, informează contactmusic.com.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava