Concert pascal
MOPAN Suceava

Schimbare de registru pentru Codin Maticiuc, pe care în ultima vreme îl vedeţi în rolul simpaticului Iulică din „Clanul”, partenerul de nelegiuiri al lui Pelicanul. După ce a terminat filmările pentru serialul de la Pro Tv, actorul a fugit în Los Angeles să-i dea viaţă lui Ilie din „Miami Bici2”, alt personaj îndrăgit de spectatori, notează click.ro.

Cum filmările pentru serialul de la Pro TV au intrat în pauza dintre sezoane, iar podacstul pe care-l face împreună cu Anghel Damian – „La Mijloc” este tot în pauză, actorul şi producătorul Codin Maticiuc, împreună cu colegii lui, au fugit peste Ocean ca să înceapă filmările cu echipa de acolo. Deja au început să apară fotografii de pe la filmări şi se poate observa noul look afişat de Codin: s-a făcut blond! Cine îl urmăreşte pe reţelele sociale poate vedea story-uri cu colegii lui de filmare şi imagini cu toată echipa în acţiune. S-ar părea că echipa este cam aceeaşi, dar cu siguranţă că vor fi şi noutăţi, actori noi pe care îi vom descoperi atunci când va fi lansat filmul.

„Abia aşteptăm să filmăm pentru Miami Bici 2 şi să revenim cu un produs foarte interesant. S-au cam decalat filmările din cauza altor proiecte, dar acum am găsit timp să îl facem. Ştim că telespectatorii îl aşteaptă”, a povestit pentru Click! Jesus del Cerro la premiera comediei „Ramon”, film pe care l-a şi regizat.

Află mai multe, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/la-munca-si-de-paste-dar-nu-oriunde-ci-in-los-2259500.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava