Concert pascal
MOPAN Suceava

Codin Maticiuc (39 de ani), rebelul care face acte de caritate, a devenit, între timp, și un tătic adorabil. Dar viața l-a adus și în postura de vedetă TV, căci din toamnă îl vom vedea la emisiunea „Masked Singer România”, de la Pro TV, unde are rolul de „detectiv”, alături de Inna, Ana Morodan și Horia Brenciu. Despre cum a fost în izolare, proiecte noi de film și viața particulară, Codin a povestit într-un interviu exclusiv pentru Click!.

Click!: „Masked Singer România” este primul tău proiect de televiziune? Care este rolul tău la masa „detectivilor”?

Codin Maticiuc: Într-adevăr, Masked Singer România este primul meu proiect de televiziune, în pofida faptului că mi s-au propus mai multe până acum. Mă bucur că am așteptat să apară proiectul perfect, în care să cred 100%. Sunt efectiv mândru că fac parte din MSR. Rolul nostru, al tuturor, este să ghicim (sau mai bine zis să încercăm să ghicim) cine se află în spatele măștilor. Eu personal am încercat să și destind un pic atmosfera, căci spectacolul din fața noastră câteodată mă făcea să uit de rolul de detectiv.

Starea de urgență a venit la puțin timp după ce ați lansat în cinematografe „Miami Bici”, unul dintre cele mai urmărite filme românești. Cât de mult ți-a încurat socotelile acestă pandemie?

Miami Bici nu a fost unul dintre cele mai urmărite filme românești. A fost cel mai urmărit. Numărul 1. Am vândut în 3 săptămâni, cât ne-a permis situația cu pandemia, aproape dublu de cât au vândut cele mai vândute filme românești. Ele având 3-4 luni la dispoziție. Normal că toată această nebunie ne-a afectat enorm. Sperăm să ne luăm revanșa cu „Miami Bici 2. Răzbunarea!”.

Citește INTERVIUL complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/interviu-codin-maticiuc-slalom-intre-filme-emisiunea-de-la-pro-tv-si-familie-avem

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava