Laurette a renunțat la secrete și a vorbit cu lejeritate despre bărbații din viața ei, atât din trecut, cât și din prezent. Laurette este încă în divorț și a explicat faptul că ea a renunțat la fostul ei șofer din cauza geloziei pe care o avea soțul ei, motiv pentru care ea își caută un nou șofer, notează click.ro.

Ea susține că nu s-a întâmplat nimic între ea și fostul șofer. Mulatra a declarat că soțul ei nu-și dorește să divorțeze deoarece o iubește, însă tot el a fost cel care și-a dorit să se despartă legal.

„Viaţa mea este frumoasă. Nu sunt singură, întrucât sunt căsătorită. Momentan mă aflu în proces de divorţ. Scandalul cu şoferul a pornit de la soţul meu. (…) Soţul meu mă iubeşte şi nu doreşte să renunţe la o aşa femeie. Crezi că mai stăteam în această relaţie dacă nu aveam sentimente? Nu eu am băgat divorţ şi nu eu dau ştiri la ziare.”, a declarat Laurette pentru Antena Stars, potrivit click.ro.

Citeşte articolul complet pe:https://www.click.ro/vedete/romanesti/laurette-marturisiri-sincere-despre-sotul-ei-nu-eu-am-bagat-divort

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava