Concert pascal
MOPAN Suceava

Leonardo DiCaprio se pare că nu este fan al fostbalului. Actorul a devenit viral pe rețelele de socializare, cât și în lumea sportului, după ce a afirmat că nu a auzit de Arsenal. Afirmația sa nu i-a picat prea bine fostului fotbalist Mesut Ozil, care a ținut să-l critice pe starul din „Titanic” şi „Lupul de pe Wall Street”, potrivit click.ro.

Prezent la Londra, în Leicester Square, pentru lansarea unei pelicule, actorului i s-ar fi cerut și opinia despre fotbal, iar răspunsul oferit a arătat lipsa mare de cunoştinţe, având în vedere că nu a știut ce este Arsenal: „Ce-i Arsenal?! Nu știu ce este”, ar fi spus, amuzat, Leonardo DiCaprio, după ce ar fi fost întrebat de un reprezentant mass-media. Astfel, declarație oferită de actor a devenit rapid virală pe rețelele de socializare și a fost preluată de toate publicațiile mari ale lumii, notează sursa citată.

Mesut Ozil, în vârstă de 35 de ani, fostul internaţional german, s-a retras din activitate, dar încă urmăreşte îndeaproape ultimele noutăţi din fotbal, astfel că, nu a ratat ocazia de a răspunde starului de la Hollywood: „Arsenal Football Club are peste 25 de ani… Aşa că de ce ar trebui să ştie?”, a scris Mesut Özil pe reţeaua de socializare X (fostul Twitter).

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/leonardo-dicaprio-luat-peste-picior-de-un-fost-2324915.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava