• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Timp de două zile, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, vicepremierul Liviu Dragnea, se va afla în judeţul Suceava. Şeful administraţiei judeţene, Cătălin Nechifor, a declarat că, mîine, la ora 17.30, vicepremierul va fi la Mănăstirea Putna, iar la ora 19.00, va fi prezent la Basilica Minor din Cacica. La sfîrşitul lunii martie, ministrul Dezvoltării şi stareţul mănăstirii Putna, Velnic Melchisedec, au semnat, la Bucureşti, un contract de finanţare în valoare de peste 3 milioane de euro pentru un proiect de restaurare a mănăstirii şi a infrastructurii conexe. Pe de altă parte, luna trecută, Guvernul a hotărît să aloce 1,65 milioane de lei pentru modernizarea piaţetei „Papa Ioan Paul al II-lea”, situată în faţa Catedralei Romano-Catolice din Cacica. Cătălin Nechifor a mai spus că, joi, la ora 09.00, Liviu Dragnea va fi la Mănăstirea Dragomirna, iar apoi se va întîlni la Palatul Administrativ cu aleşii locali şi cu parlamentarii de Suceava, pentru a discuta despre proiectele prezente şi viitoare.

Liviu Dragnea vine la Suceava pentru a merge la Putna, Dragomirna şi pentru a discuta cu primarii, 1.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.5/10 (2 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava