Concert pascal
MOPAN Suceava

Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu, formează un cuplu de câțiva ani, iar acum își doresc să devină părinți, lucru pe care l-au tot amânat. Artista a dezvăluit care a fot motivul pentru care ea nu a făcut o prioritate aducerea pe lume a unui copil, notează click.ro.

Lora și Ionuț Ghenu și-au dorit foarte mult ca înainte de a forma o familie, să aibă o casă mare, așa cum au visat atât de mulți ani. Dar cum au avut de fiecare dată cheltuieli, acest vis nu s-a concretizat încă. Astfel că, Lora și iubitul ei au hotărât să lase pe locul doi casa și să se ocupe de întemeierea unei familii, mai precis, își propun ca în viitorul apropiat să devină părinți. „Am doi copii, doi motani foarte obraznici, sper să fac un copil care să nu fie atât de obraznic ca ei. Nu mă sperie responsabilitatea de mamă, doar că eu tot am vrut casă înainte și tot timpul interveneau alte cheltuieli. Asta e singura fază, dar nu cred că o să mai aștept prea mult, adică mi-am dat așa un ultimatum: mă apuc de treabă că dacă stau așa după casă, nu o să fie niciodată momentul”, a declarat, pentru viva.ro, Lora, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/lora-se-pregateste-sa-devina-mama-nu-mai-amana-intemeierea-unei-familii

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava