Concert pascal
MOPAN Suceava

Lorde a confirmat că lucrează la cel de-al treilea material discografic al său, album care va veni după mult-apreciatul ‘Melodrama’, lansat în 2017, notează contactmusic.com.

Cântăreața în vârstă de 22 de ani – pe numele real Ella Marija Lani Yelich-O’Connor – a anunțat duminică, prin intermediul unei postări pe Instagram, că sărbătorește doi ani de când a lansat apreciatul disc ‘Melodrama’ și că următorul album „se află în cuptor” și va fi gata în curând.

Ea a scris pe Instagram Stories despre Melodrama, potrivit sursei citate: „ Eram un bebeluș când lucram la acest album, atât de multe trăiri și emoții și atât de multe am învățat la acea vreme… Simt că am crescut mult de atunci, am fost în Antarctica, am un câine acum și o pisică, pot coace pâine, pot pregăti cina, pot ține plantele în viață etc. Mi-ai oferit o viață bună (făcând referire la album). Îți mulțumesc. Al treilea se află în cuptor.”

Tot prin intermediul platformei de socializare Instagram, autoarea hit-ului ‘Royals’ le-a mulțumit fanilor pentru tot. „Se pare că Melodrama a ieșit la lumină în urmă cu doi ani în această zi… Vreau să vă mulțumesc pentru cum ați luat acest album și vi l-ați însușit. Îmi tremură inima gândindu-mă la dragostea voastră pentru el și la cum ați fost altături de mine.”, a adăugat Lorde.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava