Concert pascal
MOPAN Suceava

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a semnat, astăzi, la București, la sediul Direcției Generale de Implementare a Planului Național de Redresare și Reziliență, primele patru  contracte de finanțare din cele 11 depuse de municipiul Suceava pe Componenta 5 – Valul Renovării. Lucian Harșovschi a spus că finanțările sunt acordate pentru creșterea eficienței energetice a Școlii Gimnaziale nr. 9 ”Ion Creangă”, Școlii Gimnaziale nr. 7 ”Grigore Ghica Voievod”, Școlii Gimnaziale nr. 3 și cantinei – internat a Colegiului Național ”Petru Rareș”.

„Tot prin intermediul acestor proiecte vor fi amplasate, în vecinătatea unităților de învățământ menționate, alte 8 stații de încărcare a autovehiculelor electrice. De asemenea, vom reabilita termic, cu costuri zero din partea municipalității și a sucevenilor, și blocurile din zona centrală a Sucevei. Totodată, vom schimba și arhitectura clădirilor prin 3 proiecte depuse în acest sens”, a precizat Harșovschi. El a arătat că cele patru contracte semnate astăzi au o valoare de 8.642.375 de euro, iar diferența până la 24.611.720 de euro, totalul proiectelor depuse pe C5, urmează a fi contractată în perioada următoare, dosarele fiind în evaluare.

Lucian Harșovschi a semnat primele patru contracte pentru proiectele PNRR care vor fi implementate în Suceava, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava