Comenzi MOPAN Suceava

Campania națională de împădurire declanșată de Regia Națională a Pădurilor-Romsilva este în toi. Silvicultorii vin la muncă echipați corespunzător cu mască și mănuși de protecție. RNP a postat pe pagina de socializare a instituției imagini de la acțiunile de împădurire de pe raza Ocolul Silvic Râșca din cadrul Directiei Silvice Suceava.

Ocolul Silvic Râșca va împăduri în acest an 29,53 hectare și va efectua lucrări de completări pe alte 5,83 hectare, urmând să fie plantați circa 150 de mii de puieți forestieri produși la pepiniera silvică Călugăra.

Regia Națională a Pădurilor – Romsilva este parte a campaniei naționale de împădurire ”O pădure cât o țară” derulată de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor sub înaltul patronaj al Președinției României.

Regia Nationala a Padurilor – Romsilva va planta aproape 19 milioane de puieți forestieri în cadrul campaniei de împăduriri de primăvară și va regenera ‼️ 8.998 hectare fond forestier, din care 6.054 hectare prin regenerări naturale și 2.944 hectare prin regenerări artificiale.

Programul din acest an de regenerare a pădurilor de stat administrate de Regia Națională a Pădurilor – Romsilva prevede lucrări de regenerare pe 12.531 hectare fond forestier în cele două campanii de împăduriri, de primăvară și de toamnă, cu o investiție de 199,2 milioane lei.
Regia Națională a Pădurilor – Romsilva a regenerat în ultimii șapte ani 111.554 hectare fond forestier de stat, plantând în această perioadă peste 200 milioane de puieți forestieri.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava