Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, anunță că în această perioadă se lucrează intens la modernizarea străzilor în cartierul Burdujeni. El a arătat că reabilitarea străzii Rândunicii unde vor fi amenajate 113 locuri de parcare se apropie de final, iar lucrările de pe strada Brândușei sunt în plină desfășurare. De săptămâna viitoare, a spus Harșovschi,  se va moderniza și strada Avântului.

”Referitor la proiectul de modernizare a celor 4.364 de locuri de parcare, acesta continuă, cu mențiunea că, dintre cele patru societăți cu care Primăria a încheiat contract pentru reabilitare stradală, trei au trimis angajații în șomaj tehnic și doar o singură societate își mai desfășoară activitatea.  Sperăm ca, după ce se va ridica starea de urgență, toate societățile să își reia activitățile în forță, pentru a finaliza cât mai multe parcări de reședință în acest an”, a mai spus viceprimarul Sucevei.

Lucrări de modernizare a străzilor în Burdujeni. Harșovschi: Lucrează doar o firmă celelalte trei au trimis oamenii în șomaj tehnic , 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava