• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Lucrările de modernizare a drumului judeţean Ilişeşti Ciprian Porumbescu ar putea fi finalizate înainte de termenul stabilit prin contract. Şeful administraţiei judeţene, Cătălin Nechifor, a inspectat săptămâna aceasta lucrările de modernizare a drumului judeţean Ilişeşti – Ciprian Porumbescu. Investiţia este realizată din fonduri europene, lucrările fiind realizate de firma Transporturi Auto din Botoşani.

Nechifor a spus că printre investiţiile care se realizează în cadrul acestui proiect se numără lucrări de modernizare a drumului pe o lungime de 7,85 km, şanţuri protejate cu dale din beton de 10.789 metri liniari, şanţuri protejate cu rigole carosabile de 2.322 de metri liniari, precum şi construcţia şi reabilitarea unor poduri şi podeţe şi consolidarea terenurilor din apropierea drumului. EL a mai spus că valoarea investiţiei este de aproape 28,7 milioane de lei, termenul de finalizare a lucrărilor fiind la data de 22 aprilie 2015.

Şeful administraţiei judeţene a spus că în momentul de faţă terasamentele de drum sunt realizate în proporţie de 70%, iar îmbrăcămintea de mixtură asfaltică a fost turnată pe o porţiune de 3,2 de kilometri. De asemenea, drenurile au fost realizate pe o lungime de 1200 de metri liniari, au fost construite 10 podeţe transversale, şi 179 de metri liniari de ziduri de sprijin din beton. „Acest obiectiv de investiţie va scurta şi accesul spre un alt obiectiv de investiţie, depozitul ecologic Moara. Este o investiţie importantă şi vreau să apreciez calitatea lucrărilor. Constructorii în colaborare cu Consiliul Judeţean Suceava şi primăriile Drăgoieşti, Ciprian Porumbescu şi Ilişeşti s-au mişcat foarte bine. Până în prezent lucrările sunt în grafic şi după cum susţine şi constructorul, obiectivul de investiţie poate fi realizat mai repede deoarece termenul final este aprilie 2015. Sperăm să dăm cât mai repede în circulaţie astfel încât locuitorii acestei zone în care ne aflăm astăzi să poată circula decent, european, pe un tronson care arăta foarte rău în trecut, într-o zonă dificilă, cu foarte multe alunecări de teren, însă cu un proiect ambiţios, cu foarte multe investiţii, foarte multă manoperă, cu utilaje performante iată că prinde încet contur”, a declarat Cătălin Nechifor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava