Concert pascal
MOPAN Suceava

Pe vremuri ieşeai la târg, pe bordură, cu cele ce-ţi prisoseau prin casă, acum stai în faţa calculatorului şi îţi vinzi lucrurile pe Internet. Lăsând jena la o parte, vedetele apelează şi ele la această metodă şi au umplut site-urile cu diverse anunţuri. Click! îţi spune ce au scos la mezat Raluca, soţia lui Pepe, Luminiţa Anghel, Tudorel Filimon şi Florin Piersic.

Zilele trecute, Click! prezenta lista cu obiecte personale pe care Raluca Pascu, soţia lui Pepe, le-a scos la vânzare pe site-ul olx.ro. Lesne de recunoscut şi dovedite cu poze au fost rochiile pe care bruneta le-a purtat la botezul mezinei Rosa, şi pe care le vinde cu preţuri cuprinse între 500 şi 1.000 de euro. Raluca nu e însă singura persoană publică amatoare de astfel de îndeletniciri.

Pe Silviu Dumitriade (37 de ani), soţul Luminiţei Anghel (47 de ani), l-am descoperit pe respectivul site de mică publicitate în ianuarie 2015. La vremea aceea, bărbatul, cu numele de utilizator Silviu, scosese la vânzare maşina soţiei, celebrul Porsche Cayenne S, din 2009. Cerea pe el 32.700 de euro. Dar aste nu era tot. Cuplul a mai scos la vânzare şi două ceasuri de firmă, ambele de damă, probabil ale Luminiţei, dar şi microfonul profesional, care i-a aparţinut tot artistei. Pe lângă toate acestea, Silviu şi Luminiţa voiau să se debaraseze şi de pătuţul băieţelului lor, Filip (4 ani). La aproape un an distanţă, soţul vedetei încearcă încă să scape de bolidul de lux, dar a venit şi cu anunţuri noi, semn că e decis să facă o curăţenie generală în casă, potrivit sursei citate.

Citește mai multe pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/luminita-anghel-vinde-lucruri-de-prin-casa-pentru-un-ban-plus

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava