Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, declară război garajelor. El a declarat mercuri că vremea garajelor a trecut în municipiul Suceava arătând că majoritatea vor fi demolate pentru proiectele de dezvoltare care vor fi implementate. Lungu a subliniat că municipalitatea va prelungi contractele de închiriere a garajelor doar pentru un an de zile și doar în situațiile în care nu sunt incluse în planuri de dezvoltare imediate. El a spus că vor fi demolate garaje din Obcini pentru a construi grădiniță și parcare supraterană, cele de pe strada Ștefan Tomșa de lăngă Primărie pentrun a face loc parcării supraterane sau cele de pe strada Tudor Vladimirescu pentru a construi o grădiniță și un teren de sport la Școala Generală nr. 1.

„Suntem în faza de prelungire a contractelor pentru perioada următoare și aici vom fi foarte vigilenți. În special pe contractele pentru garaje nu vom face contracte pe mai mult de un an de zile. Vin la mine oamenii, mă imploră să nu dărâmăm garajele. Vă spun că vremea garajelor în municipiul Suceava a trecut. Primăria nu va ezita să dărâme aceste garaje când are interes pentru a face dezvoltări pentru populație, în interesul sucevenilor”, a declarat Ion Lungu.

Lungu declară război garajelor. Ele vor fi demolate. Primăria Suceava prelungește contractele de închiriere doar cu un an, 5.7 out of 10 based on 22 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.7/10 (22 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava