Concert pascal
MOPAN Suceava

Municipalitatea suceveană alocă 1,5 milioane de lei de la bugetul local pentru încălzirea Bazarului, a anunțat primarul Ion Lungu. El speră ca investiția să fie terminată până iarna viitoare. Lungu a arătat că proiectul trebuia realizat anul trecut, dar nu a putut fi aplicat din cauza lipsei avizului de securitate la incendiu, care a fost eliberat de ISU de-abia pe 10 ianuarie 2020. Bazarul din Lunca Sucevei va fi racordat la sistemul centralizat de termoficare.

Pe de altă parte, primarul a respins categoric zvonurile care au apărut în piață privind închiderea Bazarului. ”Nu se închdie Bazarul. Vreau să-i liniștesc pe oamenii din Bazar. Când vin alegerile toată lumea vine cu zvonuri alarmiste în Bazar. Eu sprijin oamenii din Bazar. Până se vor crea alte locuri de muncă Bazarul este necesar. O bună parte dintre suceveni își câștigă existența din Bazar. Nu știu cât o câștigă dar măcar pleacă de acasă. Eu întotdeauna am susținut Bazarul și îl voi susține în continuare”, a declarat Lungu. Lungu crede că zvonurile privind închiderea Bazarului au apărut pentru că se apropie campania electorală, dar și fiindcă pe 1 martie expiră înțelegerea cu firma care asigură serviciul de urgență în Complexul Comercial. Ion Lungu a precizat că serviciul de urgență va fi preluat de Primărie.

Lungu infirmă zvonurile potrivit cărora Bazarul se va închide. În acest an sunt prinse 1,5 milioane de lei în buget pentru încălzirea Bazarului, 8.3 out of 10 based on 12 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.3/10 (12 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava