Concert pascal
MOPAN Suceava

Madonna a întrebat-o pe Lady Gaga dacă nu ar vrea să o însoţească în turneu, dar în acest moment interpreta hit-ului ‘Born This Way’ este foarte ocupată, aşa că a refuzat-o.
Celebra cântăreaţă a invitat-o pe excentrica Lady Gaga să o însoţească pe scenă, în turneul ei ‘MDNA Tour’, chiar dacă cu puţin timp în urmă, Madonna a acuzat-o pe Gaga că ar fi copiat unele elemente din piesa ei ‘Express Yourself’ şi le-a introdus în single-ul ‘Born This Way’
„Madonna a invitat-o pe Gaga să concerteze cu ea pe Yankee Stadium. Managerul ei a venit la noi şi ne-a spus că Madonna ar fi încântată dacă Gaga ar însoţi-o pe scenă.”, a declarat compozitorul şi producătorul lui Lady Gaga, Vincent Herbert, potrivit contactmusic.com.
Madonna, 54, era atât de dornică de a concerta cu Gaga, încât a promis că va dona toţi banii pe care-i va câştiga unei fundaţii de caritate, dar din nefericire pentru ea, programul foarte încărcat al excentricei artiste nu i-a permis acesteia să accepte propunerea.
„Ea chiar şi-a dorit să facă asta. A spus: ‘dacă o vom face, să donăm banii unei fundaţii de caritate.’ Dar Gaga este foarte ocupată cu propriul ei turneu.”, a adăugat Vincent Herbert, potrivit sursei citate.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava