Concert pascal
MOPAN Suceava

Marea actriţă Maia Morgenstern împlinește vârsta de 57 de ani, pe 1 mai. La mulți ani, distinsă doamnă! A filmat orice: de la călugăriţă, la prostituată. Dar în filmul „Patul lui Procust” a şocat de-a dreptul, notează click.ro.

Românii nu au avut posibilitatea să vadă trupul superb al Maiei Morgenstern pentru că filmul ”Patul lui Procust”, filmat în anul 2000, nu a fost difuzat în România. Actrița joacă rolul unei femei superbe, care iubeşte nebuneşte un bărbat frumos, actorul rus Oleg Yankovskiy. ”Parcă a fost acum o sută de ani! Am amintiri foarte frumoase de la filmări. În special despre actorul rus Yankovskiy, care a jucat un Ladima foarte puternic, iar eu eram tânără. Sigur că eram frumoasă! Scenele de dragoste nu au fost ceva neobişnuit pentru noi, dar nu am avut curajul să filmăm scene de iubire explicită. Nu am îndrăznit.”, a explicat în exclusivitate pentru Click! Maia Morgenstern, în 2012.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/maia-morgenstern-implineste-57-de-ani-tinerete-filmat-scene-de-sex-nebun-dar-nu-au

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava