PNL
PSD
PMP

Mama lui Leonardo DiCaprio îşi doreşte ca actorul să se aşeze la casa lui şi să facă şi copii – pentru că este disperată să devină bunică, informează showbizspy.com. DiCaprio, 38, nu a mai avut o relaţie stabilă  de când s-a despărţit de supermodelul Erin Heatherton în noiembrie. Acum, actorul are o relaţie cu modelul de origine germană Toni Garrn, 21.

O sursă a declarat: „Leo s-a îndrăgostit de Toni. Ea este exact tipul lui şi, mai în glumă, mai în serios, Leo a spus că Toni are gene perfecte pentru a fi mamă. Ea este în industria modei încă de când avea 13 ani; este foarte matură pentru vârsta ei, aşa că, relaţia lor nu este aşa ciudată cum pare. Ea este îndrăgostită până peste cap de Leo, deci, nu ar fi un şoc dacă s-ar căsători cu el. Aşteptările mamei lui Leo sunt ciudat de mici. Ea îşi doreşte doar un nepot pe care să-l alinte şi pe care să-l răsfeţe. Chiar dacă Leo este deschis ideii de a avea un copil, încă este îngrozit de căsătorie, pentru că se teme să nu piardă o parte din uriaşa lui avere, ori parte din preţioasa sa colecţie de artă, în cazul unui divorţ.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

PRO România
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava