Concert pascal
MOPAN Suceava

Au mai rămas câteva săptămâni până când Graţiela Duban va pleca în jungla din Republica Dominicană, la filmările show-ului ”Survivor”, care se va difuza la Kanal D. Iată că frumoasa soţie a actorului Andrei Duban se pregăteşte de pe-acum să-şi lase cariera, casa şi familia în ”ordine”. Fiul ei, Armin, îi va simţi lipsa cel mai mult şi nu a fost de acord cu plecarea. ”Armin mi-a spus «mami, nu te duce, că nu vreau să te răneşti», a povestit Graţiela pentru Click!

Toate vacanţele şi joburile s-au desfăşurat alături de fiul ei Armin în vârstă de 8 anişori, şi de soţul Andrei Duban (47 de ani). Iată însă că acum Graţiela Duban (33 de ani) va face sacrificiul suprem, pentru că va sta departe de familia ei o perioadă lungă de timp. După cum se ştie, frumoasa şi gingaşa vedetă cu alură de manechin va pleca în jungla din Republica Dominicană, unde se va lupta să câştige marele premiu în competiţia ”Survivor România”, care se va desfăşura la Kanal D.

CITEȘTE ARTICOLUL COMPLET PE: https://www.click.ro/vedete/romanesti/gratiela-duban-fiul-meu-nu-fost-de-acord-sa-plec-la-emisiune

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava