Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Cătălin Botezatu (56 de ani) este unul dintre cei mai renumiți creatori de modă din România și a cunoscut succesul în urmă cu ani, pe vremea regimului comunist, ca model.  Designerul și-a început cariera în modă în anul 1984, pe când era manechin la casa de modă Venus, condusă pe atunci de Zina Dumitrescu. Ulterior s-a lansat ca designer 12 ani mai târziu. Totuși, puțini cunosc marile sacrificii pe care Bote le-a făcut pentru cariera sa, notează click.ro.

Într-un interviu exclusiv pentru UNICA.ro, Cătălin Botezatu a dezvăluit ce sacrificii a făcut în viață.

„Nu știu dacă ceea ce mi s-a întâmplat de-a lungul vieții pot numi obstacole. Le pot numi lucruri care trebuiau să se întâmple pentru că așa a fost să fie. Din fiecare obstacol, așa cum l-ai numit tu, am avut ceva de învățat. Creștinește aș spune, Dumnezeu îți dă să duci așa cum a dus el crucea, cât poți să duci. Această cruce invizibilă te face mai puternic. Eu sunt un om credincios, poate de aceea, cu credință, am depășit aceste așa-zise obstacole, care m-au făcut puternic. Știți foarte bine că am trecut prin foarte multe probleme de sănătate, dar iată că sunt ca și cum nu s-ar fi întâmplat tocmai pentru că, zic eu, mai mult de trei sferturi pornește de aici (n.red.: arătând spre cap).” a spus designerul pentru UNICA.ro.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/marile-sacrificii-din-viata-lui-catalin-botezatu-2314359.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava