Concert pascal
MOPAN Suceava

Petre Roman, fostul premier al României de la începutul anilor 90, a dezvăluit, de curând, care a fost motivul divorțului dintre el și fosta lui soție, Mioara, după peste 30 de căsnicie.

„Cum e viața, mi-am pierdut mințile. M-am îndrăgostit foarte puternic de Silvia… nu numai pentru că e o femeie foarte frumoasă, nu numai pentru că are o voce splendidă, ci pentru că este un om cu care am simțit că mi-e foarte bine. Am și eu dreptul să mă simt foarte bine cu aleasa inimii mele”, a spus fostul premier al României, în cadrul emisiunii lui Denise Rifai, potrivit click.ro.

Silvia i-a schimbat viața lui Petre Roman. A decis să lase totul în urmă și să își trăiască viața alături de ea. S-a căsătorit cu iubita sa mai tânără cu 27 de ani, care i-a dăruit și un fiu, pe nume Petrus, care acum are 13 ani.

Chiar dacă a ales să o părăsească pe Mioara, Petre Roman are numai cuvinte de laudă la adresa fostei sale soții, notează sursa citată.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/de-ce-au-divortat-de-fapt-mioara-si-petre-roman-2314614.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava