Concert pascal
MOPAN Suceava

După lansarea filmului românesc Tati part time, cu protagoniștii principali Alex Bogdan și Eva Măruță, românii s-au împărțit în 2: unii au admirat curajul și talentul fiicei Andrei și a lui Cătălin Măruță, în timp ce alții au adresat critici și jigniri copilului. În urma valului de comentarii de tot felul, Cătălin Măruță și Andra au reacționat. Cei doi au fost vizibil deranjați de atitudinea oamenilor care au dat de pământ cu fiica lor, dar au avut numai cuvinte de laudă pentru cei care le sunt alături și, la fel ca și ei, o încurajează pe micuța Eva și îi apreciază performanța actoricească, notează click.ro.

În mediul online, românii și-au exprimat fie nemulțumirea, fie aprecierea. Văzând că lucrurile au luat amploare, Cătălin Măruță a distribuit un articol redactat recent în presă și a ținut să transmită un mesaj pe contul său personal de Facebook.Nici Andra nu a rămas indiferentă. Artista și, totodată, jurata de la Românii au talent, a mărturisit că a afectat-o ceea ce s-a spus despre fiica ei, mezina Eva, așa că a ținut să le mulțumească oamenilor care le sunt alături și care apreciază munca și efortul depus de fetiță.

„Da, recunosc că atunci când am citit articolul, mi-au dat lacrimile! Probabil părinții mă înțeleg!? Mulțumim pentru mesaje!”, a fost comentariul Andrei, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/maruta-si-andra-reactioneaza-dupa-ce-fiica-lor-a-2330228.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava