Medicine deschide noul sezon cu o colecție vestimentară de inspirație botanică. Lasă-te purtat(ă) de o poveste minunată despre natură printre paginile colecției Botanical Stories, pe care o poți descoperi pe ANSWEAR.ro.

Primăvara ne trezim din letargia zilelor de iarnă și ne dorim tot mai mult să fim prezenți în natură, să vedem cum înverzește iarba, cum înfloresc pomii, cum totul prinde viață. Tocmai din această dorință de a fi mai aproape de natură s-a născut și colecția Botanical Stories de la Medicine. Natura ne face mai fericiți, ne inspiră și ne energizează. De aceea, imprimeurile inspirate din natură nu vor ieși niciodată din tendințe.

Botanical Stories – tot ce trebuie să ai în dulap pentru noul sezon

În noua colecție veți găsi toate elemente primăverii, ceea ce vă va permite să vă creați cele mai revigorante ținute. Cele mai căutate articole vor fi, cu siguranță, rochiile, fustele și tricourile în tonuri pământii și imprimeuri florale. Croite sub o notă de mister și romantism, detaliile vor oferi o nouă lumină fiecărei ținute, iar combinate într-un look total din noua colecție, veți obține un fel de teaser asupra vacanțelor ce vor urma.

Culorile universale și piesele evergreen se regăsesc la tot pasul în colecția Botanical Stories:  blugi, jachete subțiri, hanorace confortabile sau chiar și elementul surpriză al acestui sezon: vesta.

Povești ascunse printre frunze

Colecția BotalnicalStories de la Medicine, de pe ANSWEAR.ro, este una expresivă datorită imprimeurilor inspirate din natură, din ceea ce ne inconjoară, devenind o nouă modalitate de a vă exprima individualitatea și respectul față de natură și de mediul înconjurător.

Dacă vreți ceva mai sobru, nu numai flori și culori tari, însă să fie în continuare inspirat din natură, încearcați un print verde închis care simbolizează verdele intens de primăvară.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava