Concert pascal
MOPAN Suceava

Una dintre cele mai recente apariții ale lui Meghan Markle în spațiul public a dat naștere unui adevărat linșaj mediatic. Soția Prințului Harry a făcut o gafă de zile mari, pe care internauții au considerat-o total deplasată. Despre ce a fost vorba, cu certitudine?

Recent, Meghan și Harry au fost prezenți în cadrul jocului de polo Sentebale. În social media a devenit viral un videoclip de atunci în care Ducesa de Sussex îi înmânează soțului său trofeul câștigat în urma meciului cu cei de la Grand Champions. Ce a urmat apoi depășește orice imaginație.

În anul 2006, Prințul Harry a înființat o fundație de caritate, și anual participă la turneul de polo Sentebale. El a fost căpitanul echipei Royal Salute Sentebale și au jucat împotriva celor de la Grand Champions.

După ce a adus victorie echipei sale, Meghan a fost cea care i-a înmânat premiul. Ulterior, după acest episod, în social media a apărut un filmuleț în care Ducesa de Sussex a fost protagonista unui gest deplasat, care i-a adus multă critică, ajungând ca oamenii să o numească „nepoliticoasă”, după cum informează pagesix.com.

Mai concret, soția Prințului Harry i-a cerut unei femei îmbrăcate în alb să se îndepărteze de partenerul său, în timp ce se așezase lângă Harry pentru o fotografie. Imaginile cu pricina au devenit virale pe X, ceea ce a presupus o serie de comentarii dure la adresa ei, din partea utilizatorilor, potrivit click.ro.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet si vezi VIDEO pe: https://click.ro/actualitate/international/meghan-markle-a-cazut-in-dizgratia-publicului-2355180.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava