Concert pascal
MOPAN Suceava

Mihai Gâdea, unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori din România, a povestit lucruri uluitoare din viața sa. Nimeni nu se aștepta la asemenea povești, notează click.ro.

O întâmplare tulburătoare l-a marcat pe acesta atunci când era adolescent și, în cadrul podcastului ”Altceva”, prezentatorul a povestit cu lux de amănunte ce a pățit într-o vacanță de vară. Ca orice adolescent, atunci când a venit ”vacanță mare”, Mihai Gâdea visa să se distreze alături de prienteii lui cât de mult posibil, așa că a hotărât să-i ceară tatălui său bani pentru a pleca la mare.

Zis și făcut, doar că în schimbul banilor, tatăl său avea să-i propună o înțelegere. Mihai Gâdea trebuia să lucreze la o casă de copii timp de două săptămâni, apoi primea o sumă mai mare de bani decât ceea ce ceruse inițial.

Prezentatorul tv a continuat povestea cu câteva dezvăluiri șocante despre experiența de la casa de copii, ce recunoaște că l-a marcat. ”Bun, cert este că m-am dus acolo. Abia ajunsese o tranșă de copii din Gara de Nord. Adi, atmosfera era așa: era un copil care, când vedea câte un geam, pentru că era în sevraj, nu mai avea aurolac sau cine știe cu ce se droga, intra cu capul în el. Erau copii care nu cred că aveau mai mult de 14 ani, în momentul în care vedeau un geam, intrau cu capul. Era o fetiță, Ana Maria, de vreo cinci anișori, abandonată în Gara de Nord, de etnie romă, adică era evidentă … Deci era o atmosferă, așa, ce să spun, pe fond era de iad. Spărgeau toate geamurile, unul urla, altul se dădea cu capul de pereți,”, povestește acesta, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/mihai-gadea-experienta-care-l-a-marcat-pentru-589498.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava