• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
 • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.
Galerie foto20 poze în acest set

Delegaţia permanentă a PNL Suceava a validat în şedinţa de sâmbătă desfășurată în sala mică a Casei Culturii din municipiul Suceava candidaţii pentru cele şase colegii uninominale din județ, cinci pentru Camera Deputaţilor şi unul pentru Senat, colegii care le-au revenit în urma negocierilor cu PSD. Astfel, pe colegiul 4 Rădăuți- Siret pentru Senat liberalii îl vor avea drept candidat pe fostul deputat Mihai Sandu Capră. Acest colegiu a fost cel mai disputat în cursa pentru candidatură înscriindu-se actualul deținător Tiberiu Prodan, preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, Marius Zmău şi fostul şef al învăţământului sucevean, Petru Carcalete Mihai Sandu Capră a câștigat la doar patru voturi diferență față de următorul clasat, Marius Zmău, obținând 59 de voturi.

Liberalii l-au ”executat” pe senatorul Tiberiu Prodan

Tiberiu Prodan s-a clasat al treilea cu 21 de voturi iar Petru Carcalete ultimul cu 13 voturi. De remarcat debarcarea senatorului Tiberiu Prodan recent revenit în PNL de la PDL cu scopul clar de a mai prinde un mandat. O altă candidatură care s-a decis prin votul Delegaţiei Permanente a PNL Suceava a fost cea din 6 Colegiul Rădăuţi pentru Camera Deputaților. Aici au concurat actualul deputat, Mircea Irimescu şi omul de afaceri Constantin Gălan. Votul a fost majoritar pentru acesta din urmă, astfel încât Gălan va fi candidatul liberalilor în colegiul 6 Rădăuți pentru Camera Deputaților la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Galan a obținut 113 voturi iar Irimescu doar 31. Pe celelalte patru colegii pentru Camera Deputaţilor nu a existat concurenţă fiind atribuite celor care le-au dori votul Delegației Permanente fiind unul formal. Este vorba de colegiul 1 Suceava, unde va candida liderul PNL Suceava, Şetafan Alexandru Băişanu, colegiul 9 Vatra Dornei unde va candida actualul deţinător al funcţiei, Dumitru Pardău, colegiul 2 care cuprinde cartierul Burdujeni şi localităţile limitrofe unde va candida Ilie Niţă şi colegiul 10 Gura Humorului- Cîmpulung Moldovenesc unde va candida Raul Rotaru. E posibil ca propunerile PNL Suceava care vor fi înaintate spre aprobare conducerii centrale a partidului să sufere unele modificări pentru că din câte se pare conservatorii își doresc un colegiu din județul Suceava vizat fiind colegiul 4 Siret pentru Senat.

Vă prezentăm lista completă a candidaţilor PNL Suceava pentru alegerile parlamentare din data de 9 decembrie 2012

Camera Deputaților

Alexandru Băişanu – colegiul Suceava 1

Ilie Niţă – colegiul Suceava 2 (care include cartierul Burdujeni)

Dumitru Pardău – colegiul Vatra Dornei

Raul Rotaru – colegiul Gura Humorului – Câmpulung Moldovenesc

Constantin Gălan – colegiul Rădăuţi – Milişăuţi

Senat

Mihai Sandu Capră – colegiul Rădăuţi – Siret

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
 • http://SiteWeb... Brostenarul

  De pe listele PNL, vad ca lipseste omul de afaceri Adrian Artene. Unde o fi ramas acesta !? Nu cumva s-o fi pierdut prin padure, cautand copaci pentru gater ?!Hahaha… cat ai castigat cu ei si cat ai pierdut cu mine, Dodule ? Si asta, este abia inceputul…

 • http://SiteWeb... pnl-ist

  Nu este adevarat ce vad, oamenii tineri au fost inlaturati in favoarea unor necunoscuti de la Bucuresti…. maine imi dau demisia din PNL si ma duc inl ume.

 • http://SiteWeb... Draguseni

  Acest Capra chiar nu mai are limite, un laudaros si miuncinos, ce a facut pina acum, unde a stat ascuns, acum a ajuns confidentul lui Baisanu !

 • http://SiteWeb... liberal

  Nu pot sa cre ca acest individ un securist sun acoperire de tipul lui ursaciuc are tupeul sa vrea sa ajunga senator. NEVER ! mai clar NICIODAT !
  Rusinica ! Baisanu a mai tradat

 • http://SiteWeb... MRU

  HAAAAA PRODAN A LUAT ..teapa!!!))))))))))))))))))
  dupa cate a dat si el ..MERITA ))))))))))!

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava