Concert pascal
MOPAN Suceava

Cântăreaţa Roxen, pe numele real Larisa Roxana Giurgiu, în vârstă de 20 de ani, va reprezenta România la ”Eurovision 2020”, competiție care va avea loc în Olanda, în perioada 10-16 mai, notează click.ro.

Decizia ca Roxen să reprezinte România anul acesta la Eurovision i-a scos din sărite pe doi soliști care voiau să se înscrie la preselecție, etapă care a fost scoasă, de anul acesta, din regulamentul Eurovision. Mihai Trăistariu (40 ani), care în 2006 a obținut locul 4 la Eurovision, cu piesa ”Tornero”, a lansat un adevărat atac la adresa artistei: ”E mare risc să trimiți un copil nepregătit, necopt, care nu are concerte la activ, nu are experiență. Că a avut trei concerte, că a avut un hit la radio. Nu are experiență. TVR e total inconștient. Treaba lor. Cele mai bune rezultate la Eurovision, România le-a avut cu vocile mari: Luminița Anghel, Mihai Trăistariu, Monica Anghel, Marcel Pavel, Nicola”, a spus el, care a investit degeaba mii de euro în piesa de anul acesta, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/mihai-traistariu-atac-dur-la-adresa-lui-roxen-solista-care-ne-reprezinta-la

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava