• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Actrița Mila Kunis – care are o relație amoroasă cu Ashton Kutcher de când mariajul actorului cu Demi Moore s-a sfârșit, în 2012 – de obicei, nu face prea multe declarații cu privire la relația ei de dragoste, dar, recent, a mărturisit că este foarte fericită.
Ea a declarat, potrivit contactmusic.com: ”Puteți să mă întrebați ce doriți despre Ashton; nu voi răspunde… Dar pot să vă spun un lucur: dragostea este minunată, dragostea este fantastică și ne înconjoară…”

Mila Kunis este mai mereu în topurile celor mai sexy femei din lume, dar a mărturisit că nu știe ce să răspundă atunci când este întrebată ce părere are despre acest lucru.
Frumoasa actriță a adăugat, conform aceleași surse: ”Oamenii mă tot întreabă ce părere am despre faptul că sunt considerată sexy, dar nu este nimic ce pot să răspund fără să par o idioată. Tot ce pot să spun este că mă simt onorată că lumea mă consideră sexy.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava