Concert pascal
MOPAN Suceava

Ashton Kutcher și Mila Kunis nu se pot pune de acord când să-și întemieze o familie. Surse apropiate celor doi spun, potrivit showbizspy.com, că Mila i-ar fi spus lui Ashton că ea nu vrea copii în viitorul apropiat, în schimb, el este disperat să devină tată.

”Mila mai vrea să facă multe în ceea ce privește cariera ei. I-a spus lui Ashton că trebuie să mai aștepte măcar cinci ani pentru un copil.”, a spus un apropiat al celor doi. ”El e devastat. Asta a fost problema principală pe care o avea cu Demi și, deasemenea, parte din motivul despărțirii lor. S-au cerat puternic pe tema aceasta… el era pregătit să o ceară în căsătorie și chiar s-a uitat după un inel, dar acum nu mai este atât de dornic de a face acest pas. Treburile nu arată prea bine.”, a mai spus prietenul celor doi actori, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava