• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Anul acesta, Ministerul Educaţiei a alocat doar 450.000 de lei pentru continuarea lucrărilor la noul sediu al Casei Corpului Didactic Suceava, aflat, izolat, pe un deal din comuna Şcheia. Şeful Inspectoratului Şcolar Suceava, Gheorghe Lazăr, a declarat că anul trecut lucrarea a fost bugetată cu 1,8 milioane de lei, dar ministerul nu a alocat practic nici un leu pentru această investiţie. În ceea ce priveşte reţelele de utilităţi, el a spus că Primăria Şcheia şi-a luat angajamentul să aducă utilităţile şi să amenajeze drumul de acces spre CCD.

Şeful IŞJ a mai spus că ia în calcul şi varianta construirii cu fonduri de la minister a unei staţii de tratare a apei. Contactat telefonic, primarul comunei Şcheia, Vasile Andriciuc, a declarat că primăria nu este obligată să asigure utilităţile pentru noul sediu al CCD. Primarul a explicat că le-a pus în vedere celor de la Inspectoratul Şcolar Suceava că Primăria Şcheia le-a oferit gratuit terenul pentru execuţia investiţiei şi că anumite utilităţi pot fi trase din zona sediului fabricii „Rulmentul”. Valoarea totală a construcţiei de pe dealul Şcheii este de 7 milioane de lei, pînă în prezent făcîndu-se investiţii de 2 milioane de lei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava