Anul acesta, Ministerul Educaţiei a alocat doar 450.000 de lei pentru continuarea lucrărilor la noul sediu al Casei Corpului Didactic Suceava, aflat, izolat, pe un deal din comuna Şcheia. Şeful Inspectoratului Şcolar Suceava, Gheorghe Lazăr, a declarat că anul trecut lucrarea a fost bugetată cu 1,8 milioane de lei, dar ministerul nu a alocat practic nici un leu pentru această investiţie. În ceea ce priveşte reţelele de utilităţi, el a spus că Primăria Şcheia şi-a luat angajamentul să aducă utilităţile şi să amenajeze drumul de acces spre CCD.

Şeful IŞJ a mai spus că ia în calcul şi varianta construirii cu fonduri de la minister a unei staţii de tratare a apei. Contactat telefonic, primarul comunei Şcheia, Vasile Andriciuc, a declarat că primăria nu este obligată să asigure utilităţile pentru noul sediu al CCD. Primarul a explicat că le-a pus în vedere celor de la Inspectoratul Şcolar Suceava că Primăria Şcheia le-a oferit gratuit terenul pentru execuţia investiţiei şi că anumite utilităţi pot fi trase din zona sediului fabricii „Rulmentul”. Valoarea totală a construcţiei de pe dealul Şcheii este de 7 milioane de lei, pînă în prezent făcîndu-se investiţii de 2 milioane de lei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
 • jojo

  De ce se mai alocă bani pentru așa o mizerie???O manăreala a inspectorilor de atunci MONACHU SI CARCALETE și care continuă și acum!!!!De ce nu intră DNA pe fir să se vadă pe ce s-a cheltuit bani pana acum și de ce s-a ales acel loc!!!!Scoli care se darama si acolo se arunca bani pe fereastra!!!!!

 • adrian

  Cumpar sutent 0760179538

  Cumpar Sutent, Humira, Nexavar. .
  Ofer pret foarte bun.
  Cer seriozitate.
  Cumpar cutii cu diverse termene, in diverse conditii (lovit, scris etc)

 • loluta

  Bani aruncati de pomana!De ce mai aloca Ministerul bani pentru asa o pacaleala???

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava