Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Scandalul generat de declarațiile primarului din Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, a stârnit reacții puternice în mediul public. Unul dintre cei care au comentat acest subiect sensibil este cunoscutul jurnalist Mircea Badea, care a adus lămuriri importante referitoare la conceptul de familie ca instituție și la interpretarea greșită a acestuia în societatea actuală, notează click.ro.

„Dragă doamnă Lasconi, fiica, nu înseamnă că mami e homofobă deloc, doar pentru că crede că familia trebuie să fie compusă din bărbat și femeie și nu <discriminează jegos>… Eu am cunoscut de-a lungul vieții mele în nenumărate ocazii, desigur sociale, foarte mulți membri ai comunității LGBTQ. Eu nu cred că există o persoană din această comunitate care să fi rămas cu ideea despre mine că sunt homofob, iar chestiile astea transcend cumva simpla comunicare. Adică faptul că, să zicem, aș fi iscusit ca să maschez anumite tendințe homofobe pe care le-aș avea, dar sunt destul de abil și eu le maschez. Nu, lucrurile astea se simt, se depistează după discurs.”, e parte din mesajul transmis de Mircea Badea, potrivit sursei citate.

„Deci mama Lasconi n-a votat ca să modifice Constituția „într-un mod jegos”. Nu! Ea a votat să rămână Constituția așa cum e! În sfârșit, din când în când, așa sunt eu.. mă mai exteriorizez”, a mai spus Badea la Antena 3 CNN.

Sursa foto: Facebook

Află detalii, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/mircea-badea-reactie-dura-in-scandalul-dintre-ele-2313872.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava