Concert pascal
MOPAN Suceava

Mircea Dinescu e foc și pară! Rămâne fără angajați la domeniul său de la Cetate! Ciucurel, angajatul bătut crunt, luna trecută, de oamenii de pază ai lui Gigi Nețoiu, a lăsat baltă caprele și s-a refugiat la o mânăstire. Situația de la Cetate s-a agravat odată cu venirea unor facturi imense, pe care oamenii din zonă nu le mai pot acoperi, notează click.ro.

Mircea Dinescu e supărat foc! Rămâne, în curând, fără angajați la domeniul său de la Cetate, de la malul Dunării! Ultimul care a dat bir cu fugiții este Ciucurel, om de bază la Cetatea lui Dinescu. Acesta l-a anunțat pe marele poet că-și ia tălpășița în urma incidentului violent cu paznicii lui Gigi Nețoiu, de luna trecută. Pe 16 ianuarie, paznicii lui Gigi Nețoiu au tăbărât cu bâtele pe Ciucurel, după ce acesta a mers să pască caprele în via lui Gigi Nețoiu. S-a iscat un scandal imens, cu băte și topoare, la care a intervenit și Poliția.

În urma incidentului, s-a deschis și un dosar penal, căci fiul lui Ciucurel a mers cu o toporișcă să-i facă dreptate tatălui său, în scnadalul cu paznicii lui Gigi Nețoiu.

„Nu știu cum a căzut Ciucurel la mijloc, săracul, ca în Caragiale. A trecut și el cu caprele lui pe la vie la Nețoiu și paznicii acestuia au tăbărât cu bâtele pe el. M-a sunat plângând săracul că l-au bătut cu bâtele. E ridicol ce s-a întâmplat! Nețoiu habar n-avea” , a declarat Mircea Dinescu, pentru Click!.

În urma scandalului monstru, Sebastian Răducan, zis Ciucurel, a decis să părăsească domeniul lui Mircea Dinescu și să se retragă la o mânăstire. Ciucurel avea în grijă o turmă de 200 de capre, de pe domeniul lui Mircea Dinescu, situat pe malul Dunării.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/mircea-dinescu-disperat-pleaca-oamenii-de-la-411125.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava