Concert pascal
MOPAN Suceava

Se prefigurează un nou scandal de proporții la Eurovision! După semifinala de sâmbătă seara, pe grupurile dedicate Eurovision-ului , de pe rețelele de socializare, au apărut dovezi clare că piesa lui Costi Ioniță, „România mea”, calificată de juriu, este de fapt o reorchestrație după o piesă de acum 10 ani a lui Costi Ioniță. Piesele sunt aproape unu la unu, doar orchestrațiile diferă, potrivit click.ro.

Cream, Minodora și Diana Bucșa s-au calificat, sâmbătă seara, cu piesa “România mea”, compusă de Costi Ioniță, în semifinala Eurovision România 2022. Juriul de specialiști a decis ca piesa să meargă mai departe și are mari șanse să ne reprezinte la Torino, în mai.

Asta dacă nu va fi descalificată, între timp! Pe grupurile dedicate Eurovision-ului, de pe rețele de socializare, au apărut dovezi clare că piesa „România mea” a fost lansată de Costi Ioniță în urmă cu 10 ani, într-o orchestrație diferită însă, de manea.

Regulamentul TVR spune clar că „piesele din concurs trebuie să nu fie lansate comercial şi/sau interpretate public (integral sau parţial) înainte de 1 septembrie 2021”, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/scandal-la-eurovision-piesa-lui-costi-ionita-in-411051.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava