Concert pascal
MOPAN Suceava

Mirela Boureanu Vaida este o femeie împlinită. Are o familie frumoasă şi face tot posibilul să stea cât mai mult alături de ea. După ce se termină a doua ediţie a emisiunii “Mireasă pentru fiul meu”, fuge acasă pentru a fi alături de fetiţa ei, Carla, şi de soţul Alexandru, scrie click.ro.

Reporter Click! – De mai bine de două luni aţi început să difuzaţi emisiunea “Mireasă pentru fiul meu” şi duminica. Acum cum stai cu timpul?

Eu sunt un om extrem de activ, de când mă ştiu. Noţiunea de “timp liber” pentru mine nu a prea existat niciodată. Am o viaţă de familie plină şi o viaţă profesională tot la fel. Însă îmi place programul meu, mă reprezintă, îmi place să fac lucruri utile cu timpul meu şi să simt cum trece cu folos. Am un program de la care nu mă abat. Ca în armată.

Reporter Click! – Cum te împarţi între casă şi emisiune?

Încerc să-mi organizez timpul cât pot eu de bine: prima parte a zilei o dedic emisiunii, iar cea de-a doua e pentru Carla şi soţul meu. La ora 16.00 ies din platou şi mă îndrept spre casă, sau, dacă vremea e frumoasă, mergem cu Carla într-un parc, la plimbare. Ne facem un program împreună şi obligatoriu Carla face parte din el. Am un program exact, ca la armată.

Reporter Click! – Când ajungi acasă, mai ai chef de treburile gospodăreşti?

Trebuie. E drept că am un mare ajutor în soţul meu, Alexandru, cu care împart toate treburile, fireşti în orice gospodărie. Împreună reuşim să echilibrăm totul şi să acoperim necesarul casei.

Citește interviul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/mirela-boureanu-vaida-pentru-mine-nu-exista-notiunea-de-timp-liber

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava