Concert pascal
MOPAN Suceava

În ciuda coronavirusului care le-a dat tuturor programul peste cap, Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces Direct de la Antena 1, merge în continuare la serviciu. Și o face bine căci Acces Direct rămâne, pentru a zecea săptămână consecutiv, prima opțiune în rândul telespectatorilor care se află în fața micilor ecrane, în fiecare zi, de luni până vineri, de la 17.00 la 19:00, potrivit click.ro.

  • Click!: Cum faceți față acasă, cu trei copii, acestei situații legate de Covid-19?

Mirela Vaida: Pentru mine, deocamdată, lucrurile sunt sub control și încerc să iau partea frumoasă a aceastei situații, dacă putem spune așa, în această stare de izolare în care ne aflăm acum, cu toții. Una dintre aceste părți frumoase este faptul că stăm mai mult acasă cu copiii, lucru pe care înainte nu reușeam să-l fac, pentru că ei plecau dimineața la grădiniță şi când se întorceau, eu eram deja la serviciu. Practic ne întâlneam o oră dimineața și două ore seara. Acum ne petrecem aproape tot timpul împreună. Sigur că este foarte obositor, pentru că ei sunt extrem de solicitanți și nu fac absolut nimic fără mine. Unul strigă din curte că a căzut și are un cucui în frunte, altul din baie că face pipi, iar celălalt că-i e foame. Întotdeauna cineva vrea ceva, niciodată nu au același program de somn, au vârste diferite și nevoi diferite. Cum s-au sistat multe dintre celelalte colaborări și activități ale mele, pentru mine asta e o perioadă de refacere. Așa încât iau tot ce pot mai bun și mai frumos din această situație dramatică pentru toată lumea. Încerc să îmi securizez copiii, ne-am izolat, în sensul că nu intră nimeni la noi în curte și nici nu iese nimeni. Singura care iese, cu riscurile pe care ni le asumăm cu toții, sunt eu, care merg zi de zi la muncă.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/mirela-vaida-despre-viata-izolare-gatim-patru-oale-de-mancare-o-data-la-doua-zile

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava