Concert pascal
MOPAN Suceava

Paula Seling (44 ani) a trecut prin clipe nu tocmai plăcute, după ce i-a fost furat canalul de YouTube, notează click.ro.

Artista era extrem de supărată pentru că nu vroia să își piardă nici abonații nici urmăritorii dar într-un final a avut noroc iar echipa la care a apelat pentru recuperarea contului a ajutat-o să aibă sorți de izbândă.

„Când lucrurile revin la normal, pot să vă mărturisesc prin ce am trecut în ultima săptămână: în noaptea dintre 16 și 17 octombrie, la ora 3.55 dimineața, mi-a fost furat canalul de YouTube, canal premiat cu butonul de argint pentru cei peste 100.000 de abonați adunați în comunitatea ce ascultă muzica mea.”, a povestit Paula Seling, potrivit sursei citate.

„Hoții au luat canalul pentru a difuza materiale îndoielnice despre bitcoin și alte lucuri fără legătură cu ceea ce promovez eu și au scos accesul public la videourile mele. Munca de peste 11 ani părea pierdută, accesul la toți cei ce mă ascultă era redus la tăcere.”, a mai povestit artista.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/momente-grele-pentru-paula-seling-am-trecut-prin-2215258.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava