Concert pascal
MOPAN Suceava

Toată lumea bună din showbiz s-a strâns în marți seară, într-o locație selectă din Capitală, pentru un eveniment cu ștaif, unde au fost celebrate personalitățile marcante din domeniul divertismentului. Printre prezentatorii TV care nu au lipsit de la memorabila petrecere a fost și Daniel Pavel (45 de ani), gazda show-ului Survivor România, care a venit însoțit de iubita sa. Cuplul a arătat superb, ambii fiind îmbrăcați elegant, precum două vedete de la Hollywood, notează click.ro.

Daniel Pavel și Ana Maria Pop au fost surprinși de paparazzi Click! la o petrecere exclusivistă. Prezentatorul a venit îmbrăcat la costum negru, cu cămașă albă și papion, având alura unui adevărat gentleman. Partenera sa Anamaria Pop a optat pentru o rochie neagră, cu croială tip sirenă, cu umerii dezgoliți și plete blonde, în stil Marylin Monroe.

Daniel Pavel și Ana Maria Pop sunt împreună de la începutul anului, dinainte ca prezentatorul să plece în Republica Dominicană, pentru show-ul Survivor România. Ana Maria Pop este o prezență discretă pe scena showbiz-ului autohton, dar ea a avut deja un rol într-un film românesc, în 2014, e vorba de „Palatul Pionierilor”, care a fost prezentat la Festivalul de Film de la Cannes, conform sursei citate.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/paparazzii-click/daniel-pavel-si-iubita-sa-au-aratat-ca-un-cuplu-de-2215371.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava