Concert pascal
MOPAN Suceava

Angela Similea, diva muzicii din Epoca de Aur, are o carieră frumoasă în spate, cu sute de melodii lansate, multe din ele fiind şi azi pe buzele tuturor precum: ”Casa mea”, ”Nu-mi lua iubirea”, ”Dacă n-ai fi existat” sau ”Să mori de dragoste rănită”. Anul acesta se fac 7 ani de când artista a pus capăt carierei sale. În martie a apărut în public după 3 ani de absenţă, notează click.ro.

Decizia Angelei de a se retrage din muzică a venit după o perioadă foarte grea din viaţa ei. Mai întâi i-a murit mama, în toamna anului 2010, apoi, în aprilie 2011, l-a pierdut pe soţul ei, Victor Surdu, în urma unei boli necruţătoare. Anul următor, fostul soţ, Sorin Movileanu, i-a adus diverse acuzaţii la Kanal D, ceea ce a demoralizat-o şi mai mult. Apoi, ce a urmat a fost şi mai greu de dus: datoriile la bancă, în urma unui credit de 698.000 de euro, au copleşit-o, aşa că artista a pierdut mai multe proprietăţi, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/motivele-pentru-care-angela-similea-refuza-orice-invitatie-de-aparea-pe-scena

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava