Concert pascal
MOPAN Suceava

Maria Dragomiroiu a dezvăluit, în cadrul unui interviu recent, că nu a mai mers pe plajele autohtone de aproximativ 20 de ani, chiar dacă vizitează des litoralul. Iată ce a făcut-o pe îndrăgita solistă să ia această decizie!

Maria Dragomiroiu, în vârstă de 67 de ani, a explicat recent că evită să se expună în costum de baie, preferând să admire marea de la…distanță. Fiind o fire pudică, artista a dezvăluit că ar fi nevoie să caute o plajă sălbatică pentru a se bucura de soare, notează click.ro.

„Stau la hotel, la etajul 6, văd marea de sus și mă simt bine, stau cu ușa deschisă la balcon, bate briza. Vin așa de obosită aici că îmi mai revin și eu și mă mai odihnesc. Eu nu mai fac plajă de ani de zile, de cel puțin 20 de ani. Sunt un om pudic. Unde să merg? Să ies la plajă unde nu e lume îmi trebuie timp, să iau mașina, să caut un loc… mergeam înainte spre Agigea, unde este o plajă sălbatică. Dar, în general, nu merg la plajă, punct! Așa, prefer să stau în cameră, am toate condițiile. Sigur, nu trebuie să facă toată lumea ca mine. În plus, eu nu suport căldura și nu cred că aș putea rezista mult pe plajă. Ca să nu fiu chiar atât de albă, am stat la soare prin curte câte jumătate de oră în câteva reprize, printre treburile pe care le aveam de făcut.”, a declarat Maria Dragomiroiu, pentru Fanatik.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/motivul-pentru-care-maria-dragomiroiu-nu-mai-merge-641125.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava