Concert pascal
MOPAN Suceava

Kylie Jenner s-a lăudat zilele trecute pe rețelele de socializare cu două avioane private: unul îi aparține, iar celălalt este al iubitului său, Travis Scott. Internauții au criticat-o și au ajuns să o numească inclusiv „criminala climatului” pentru faptul că a ales să zboare, chiar dacă drumul a durat doar 12 minute, scrie click.ro.

Nu este prima oară când Kylie Jenner este criticată pentru faptul că alege să zboare atât de des, chiar și atunci când ar putea să aleagă variante de transport mai puțin dăunătoare pentru mediul înconjurător. Contul de Twitter Celebrity Jets a împărtășit traseul de zbor urmat de milionara de la Hollywood, iar călătoriile au durat între 12 și 17 minute, distanțele fiind foarte scurte.

Celebrity Jets transmite că bruneta a călătorit din Camarillo, California, până la Van Nuys, timpul aproximativ de zbor fiind de doar 17 minute. Apoi, mai târziu în aceeași zi, Kylie Jenner a urcat din nou în avionul său privat pentru a ajunge la Palm Springs, tot în California. De data aceasta călătoria a fost de aproximativ 29 de minute.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/kylie-jenner-pusa-la-zid-pentru-un-zbor-de-12-641136.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava