MOPAN Suceava

Biblioteca Bucovinei ”I. G. Sbiera” Suceava, în parteneriat cu Colegiul de Artă ”Ciprian Porumbescu” din Suceava, lanseaza un nou proiect cultural pentru anii 2013-2014, MUZICA, ÎNTRE ŞTIINŢĂ ŞI ARTĂ, destinat publicului amator de muzica clasică, în special tinerilor din şcolile şi facultăţile din Bucovina care doresc să-şi perfecţioneze educaţia muzicală şi să interpreteze piese ale unor compozitori români şi străini în faţa colegilor, profesorilor şi a altor participanţi la manifestări.

Fiecare eveniment din agenda proiectului va debuta cu o prelegere pe teme muzicale sau de interferenţe între muzică, ştiinţe şi arte, susţinută de prof. Elena Istrate, de la Colegiul de Artă ”Ciprian Porumbescu”, sau de alţi invitaţi şi se va încheia cu un microrecital muzical, în prim plan fiind tineri talentaţi din judeţul Suceava.

Prima ediţie a manifestării va avea loc luni, 21 ianuarie 2013, ora 17,30, la Sala de Artă ”Elena Greculesi”. După prezentarea doamnei prof. Elena Istrate intitulată sugestiv ”Feţele Sunetului”, vor susţine un microrecital patru elevi talentaţi de la Colegiul de Artă ”Ciprian Porumbescu”: Nicolae Constantinescu, Giorgiana Găitan, Ramona Slab şi Eugen Toboş.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava