Concert pascal
MOPAN Suceava

”Clubul V” din Suceava a găzduit la finele săptămânii trecute în premieră un concurs regional de darts. Concursul Regional IV face parte din cadrul Campionatului Național de Darts din Românizat și a fost organizat de Federația de Darts din România, cluburile ”Iași Darts Club”, ”Bucovina Darts Club” Suceava, Restaurantul ”Capriciu”, SC ”Games” SRL și ”Club V Suceava”.
La competiție au fost prezenți Concursul s-a bucurat de prezenta a a proximativ 26 de sportivi din Iași, Bacău, Piatra Neamț și Suceava. În concursul masculin, desfășurat în sistem piramidal, în finală s-au calificat Constantin Bîrsan și Cristi Nazare, primul impunându-se cu 6-2. În competiția feminină, Oana Bîrsan a câștigat disputa cu Suzana Neagu. Cel mai bine clasat sportiv de la”Bucovina Darts Club”Suceava a fost Cătălin Iulian Norocel, care a ajuns până în semifinale. De menționat de asemenea faptul că Oana Bîrsan este campioana națională en-titre și component a lotului național, în timp ce Constantin Bîrsan este câștigătorul din acest an a tuturor celor patru concursuri regionale.
”Este primul concurs official de darts organizat la Suceava și ne bucurăm că am reușit să adunăm destui sportivi. Federația de Darts din România a fost înființată în 2008 și este afiliată la Federația Internațională.
Câștigătorii concursurilor regionale vor participa la finala ”Romania Masters” care va avea loc în iunie la Târgu Mureș. Chiar dacă darts-ul este un joc relativ nou în România, în 2014 vom organiza la Bucureşti Campionatul European. Am găsit entuziasm și plăcere de a juca la Suceava și mi-aș dori să revenim cât mai curând” a declarat Iulian Petac, reprezentatul Federației de Darts din România.
”Concursul organizat la Club V a fost primul de a acest gen la Suceava. Competiția a fost una de nivel ridicat și sper ca jocul de darts să prindă cât mai bine aici. Așteptăm în fiecare vineri iubitorii de darts din Suceava la Club V și sperăm ca în cel mai scurt timp să organizăm la Suceava o cupă la care să participe sportivi din județul nostru și din cele învecinate” a afirmat principalul organizator al concursului regional de darts sucevean, Cristian Hopulele de la ”Bucovina Darts Club”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava