• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Nick Jonas, în vârstă de 23 de ani, a cântat în trupa Jonas Brothers împreună cu Kevin şi Joe timp de opt ani, în 2013 cei trei fraţi hotărând să pornească pe drumuri separate. După destrămarea trupei, Nick s-a temut că nu va avea succes ca artist solo. Însă, de atunci, cântăreţul a reuşit să devină un muzician solo de succes şi, de asemenea, a obţinut rolurile principale în dramele TV ‘Scream Queens’ şi ‘Kingdom’, notează contactmusic.com.

Într-un interviu acordat editorilor revistei Vulture, Nick Jonas a spus: “Sigur că am avut momente în care m-am simţit dezamăgit, dar am fost cu adevărat recunoscător pentru anii minunaţi ce au urmat. Dar, înainte de asta, m-am îndoit de mine puţin. Am avut momente în care mă temeam că nu voi avea succes ca şi cântăreţ solo. După destrămarea trupei mă întrebam dacă asta fusese tot. Din fericire, nu a fost aşa.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava