Concert pascal
MOPAN Suceava

Lui Nicole Cherry îi merge bine pe toate planurile! Deși a luat o pauză forțată de la concerte, cauzată de pandemie, cântăreața a avut timp pentru alte proiecte și a lansat o colecție de haine. De asemenea, a petrecut mai mult timp cu iubitul său. Nicole și Florin Popa au sărbătorit doi ani de relație, potrivit click.ro.

Nicole (21 de ani) și partenerul ei au început o legătură romantică în urmă cu doi ani, deși se cunoșteau de mai multă vreme. Înainte de a începe relația care o împlinește în prezent, artista a trecut printr-o dezamăgire dureroasă: a fost înșelată cu una dintre prietenele ei. Tot răul spre bine, căci acum, mai matură și mai înțelegătoare cu sine și cu cel de lângă ea, Nicole strălucește la brațul bărbatului iubit.

Mai mult, tatăl brunetei este de acord cu legătura ei cu Florin, însă și ea se înțelege de minune cu viitorii socri. „Mă înţeleg foarte bine cu viitorii mei socri. Pe ai mei părinți, el îi cunoştea dinainte să fim noi împreună. Lui i-a fost uşor să se acomodeze. Nici mie nu mi-a fost greu, pentru că are nişte părinţi foarte cumsecade. Mă simt bine în compania lor”, a spus Nicole, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/nicole-cherry-fericita-bratele-iubitului-cantareata-si-florin-popa-au-sarbatorit

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava