• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Actrița Nicole Kidman, în vârstă de 47 de ani, susține că ea nu ține nicio dietă strictă și că mănâncă orice, atunci când îi este poftă, dar totul cu măsură.

Ea a explicat pentru Los Angeles Times, potrivit contactmusic.com: „Nu țin vreo dietă secretă. Aș fi vrut eu să fie asta. De fapt, nu sunt foarte strictă cu regimul meu alimentar. Mănânc orice, dar totul cu moderație. La fel și cu fitness-ul, încerc că nu fiu foarte strictă cu asta și mă asigur că diversific exercițiile pentru a mă și distra făcând sport.”

Deasemenea, Nicole încearcă să introducă în viața sa foarte aglomerată și lucruri care o fac să fie mai activă și care să o ajute să mai uite de cotidian – cum ar fi mersul pe bicicletă sau plimbări mai lungi. Toate aceste lucruri le face împreună cu fetele sale, Sunday, în vârstă de cinci ani, și Faith, în vârstă de trei ani, și cu soțul ei, Keith Urban.

„Sunt sigură că toate mămicile care lucrează pot spune cât este de greu să ai grijă de o familie și în același timp să mergi regulat la sala de sport! Din acest motiv sunt adepta oricărui mod de antrenament fizic. Alerg, merg cu bicicleta, fac yoga, fac orice pot, oriunde m-aș afla în lume. Încercăm să facem sport în familie, deoarece totul devine mai plăcut în acest mod.”, a adăugat Nicole Kidman, potrivit sursei citate.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava