Concert pascal
MOPAN Suceava

Dragostea trece prin stomac, vorba aceea! Nicoleta Nucă își vede planurile de nuntă ruinate odată cu venirea crizei energetice. Solista a amânat, deocamdată, evenimentul, pe motiv că e lipsă mare de bani, notează click.ro.

Nicoleta Nucă s-a logodit cu iubitul ei, toboșarul Alex Ursache, în toiul pandemiei! Cererea în căsătorie a fost una cât se poate de romantică, într-o vacanță petrecută la Istanbul. Solista a fost cerută chiar pe o ambarcațiune, pe Bosfor, unde a primit inelul. După cererea în căsătorie din luna iulie, anul trecut, Nicoleta a dezvăluit că își dorește o nuntă intimă, doar cu apropiații, într-un loc de vis, și anume tocmai pe faimoasa insulă Capri, din Italia, acolo unde doar modelele internaționale își permit să-și unească destinele cu bogătașii lumii, potrivit sursei citate.

Din păcate, criza energetică i-a dat planurile peste cap frumoasei soliste, care nu mai are bani pentru un asemenea eveniment de fițe.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/interviurile-click/nicoleta-nuca-nu-mai-are-bani-de-nunta-la-capri-2211139.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava